Op 03/10/1965 wordt opnieuw deel genomen aan het Provinciaal Muziektornooi, gehouden te Kortrijk en voorbehouden aan de muziekmaatschappijen van 2e afdeling. De harmonie “De Verenigde Vrienden” behaalt er een 3e prijs met minimum 60% der punten en blijft behouden in 2e afdeling.

Herdenking van de stichting der fanfare “De Ware Vrienden”
Op 26/04/1970 wordt het 125 jarig bestaan herdacht van de oprichting, op 21/02/1845, door de notabelen van de gemeente van de Sint-Denijse fanfare “De Ware Vrienden”.
De harmonie “De Verenigde Vrienden” is in feite de rechtstreekse voortzetting van de fanfare “De Ware Vrienden”, slechts onderbroken door wereldoorlogen I en II, maar telkens wederopgericht, na wereldoorlog I, onder de benaming “De Eendracht” en na wereldoorlog II, onder de benaming “De Verenigde Vrienden”.
Deze herdenking gaat gepaard met een optreden van de muziekmaatschappij, een ontvangst op het gemeentehuis en een feestmaaltijd.

Nieuwe voorzitter en erevoorzitter

Ingevolge ontslag van de Heer Lucien Vandenbulcke, voorzitter, wordt in algemene vergadering van 30/01/1971 de heer Marcel Vandewalle, huidig erevoorzitter, verkozen tot nieuwe voorzitter en wordt de heer Armand Bulteel, burgemeester, verkozen tot erevoorzitter.
Het dagelijks bestuur ziet dan als volgt uit:

  • Marcel Vandewalle: voorzitter
  • Marcel Thibaut: ondervoorzitter
  • Steffan Verrue: bestuurder
  • Daniel Van Gelder: schrijver (secretaris)
  • Frans Bossuyt: penningmeester.
10. Muziektornooi 1965

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *