Op hemelvaartdag (12/05) 1988 start een nieuwe grote onderneming voor onze maatschappij waarbij wij onze muzikale vrienden van Denzlingen (wij waren er te gast ter gelegenheid van het 6e Bundesmuzikfest te Freiburg im Breisgau in 1986) ontvangen.

Dit verlengde weekend zag er als volgt uit :

  • Donderdag 13/05/1988 : aankomst (16:00 uur) waarna een receptie volgde, op deze receptie werden de gastgezinnen aangewezen.
  • Vrijdag 13/05/1988 : voor onze Duitse vrienden was een uitstap voorzien waarbij zij Brugge en de Belgische kust bezochten per autocar. ’s Avonds werden de benen onder tafel geschoven voor een verbroederingsmaaltijd.
  • Zaterdag 14/05/1988 : werd een bijzonder muzikale dag. In de voormiddag trokken tal van Sint-Denijzenaren erop uit met hun gasten om onze prachtige streek te laten bewonderen. Vele, waren dan ook een stuk verrast van een heuvelend landschap te vinden daar waar iedereen weidse vlakten verwachtte. De Muziverein Denzlingen verzorgde een muzikale wandeling door de gemeente waarna ze om 18:00 uur de plechtige mis opluisterde. Om 20:00 uur werd een amusementsconcert gegeven door de “Gruezzi-muzikanten” en de “Original Denzlinger Dorfsmusikanten”.
  • n Zondag 15/05/1988 : werd een aperitiefconcert gegeven door beide maatschappijen en een afscheidsmaal genuttigd.

    Tijdens het Denzlingentreffen had tevens een tentoonstelling plaats met fotomateriaal uit de vijf jaar dat de harmonie van Sint-Denijs buitenlandse contacten onderhoudt.

27. Denzlingentreffen (1988)

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *